Det her slettes
- Din konto og profil
- Lister og madplaner, du har oprettet – også for den, de er delt med
- Opskrifter og tidligere uger i dine madplaner
- Dit madbudget og dine kvitteringer, hvis du har oprettet økonomien
- Dine indsendte ønsker
Fra fælles lister, som en anden har oprettet, bliver du blot fjernet. Sletningen sker med det samme og kan ikke fortrydes. Du kan også slette kontoen i appen: konto-ikonet på forsiden → Slet min konto.
1. Log ind for at bekræfte, at det er din konto
eller med e-mail
Kan du ikke logge ind?
Kontakt udvikleren via , og skriv hvilken e-mail kontoen er oprettet med. Kontoen og dataene slettes derefter inden for 30 dage.